7 Ekim 2010 Perşembe

postheaderıcon Gümüşpala Lisesi Galerisi

2008 - 2009 yıllarında görev yaptığım Avcılar Gümüşpala Lisesi için M.E.B. tarafından gelen emir üzerine ihtiyaç haline dönüşen web sitesini tasarlamıştım. O gün için çok basit düşünceler olmasına karşın öğrencilerin en iyisini hakettiklerini düşünerek elimden gelenin en iyisini yaptım. Karşılıksız olarak yaptığım siteyi görev yaptığım sürece düzenledim, bakımlarını yaptım, sorunlarını çözdüm.

Daha iyi olması için öğrencilerden oluşturmayı düşündüğüm bir web kulübü fikrini yöneticiler ve öğretmenler ile paylaştım. Ancak öğrencilerine güvenemediklerini gözlemledim. Web sitesini öğretmenler aktif olarak kullansınlar o zaman diyerek bu konuda ihtiyaç duyulan eğitimleri vereyim dedim, ama öğretmenler ilgisiz kaldılar. Bu nedenle web sitesi etkili bir araç olmasına rağmen söz konusu okul için bir formaliteyi bedavaya yerine getirmekten öteye henüz geçebilmiş değil.

Ancak birgün kıymetinin anlaşılacağı umudumu henüz yitirmedim. Bu nedenle konuya tek ilgili olan Müdür Yardımcısı Mustafa Türk 'e site yönetimi ve makale girişlerine ilişkin bazı teknikleri öğrettim. Okul ile fiziksel olarak bir bağım kalmamış olmasına rağmen zihnim bir gün yapılanların kıymetini anlayacaklarını düşündüğüm   öğrencilerim ile birlikte olmaya devam ediyor.

Sitenin galerisinde o günlerin hatıralarını çokça barındıran fotoğraflar bulunuyor. Bugün bir iyilik daha yapayım istedim. Galerisini biraz daha estetik ve hızlı hale getirdim.

Öğrenciler umarım bu önemli yayın aracına sahip çıkarlar.

Web Adresi : www.gumuspala.k12.tr

0 yorum: